•  
  •  
   •  
   • U fokusu

    Savšeno izvajano telo, zaobljene linije krova i isklesana ramena i10 nove generacije omogućili su da ovaj automobil ne samo izgleda moderno, već i da pruži sjanje vozne karakterisitke. Sve to zahvaljujući poboljšanjima aerodinamike, lakom ulasku putnika, kao i dodatnim poboljšanjima za absorpciju udaraca. Čak i detalji poput bočnih indikatora pravca kretanja daju posebnu živost i posebnost ovom automobilu, uz poboljašnje nivoa bezbednosti. Sve je lepo zaokruženo, upotrebom velikih staklenih površina, za što bolju preglednost i što prozračniji enterijer. 

    U i10 druge generacije se svi mogu udobno smestiti i sa sobom poneti sav potreban prtljag! Pitate se kako? Jednostavno, bez bilo kakvih odricanja. Prtljažni prostor koji je povećan za punih 31 litar u odnosu na prethodni model, kao i inovativni dizajn i ideje poput pregrada za skladištenje skrivene ispod poda prtljažnika, prenosivih  polica i fioka za skladištenje koje se podvlače ispod sedišta.

    i10 druge generacije pokreće 1,25-litarski motor sa 87 konjskih snaga razvijen na temeljima inovativnih tehnologija, koje ne samo da pružaju izuzetnu ekonomičnost u potrošnji goriva, već i minimalnu emisiju CO2 u atmosferu. Zahvaljujući inovativnom sistemu konstantno promenljivih ventila (CVVT), koji osigurava da ni jedna jedina kap goriva ne bude izgubljena, efikasnost je dramatično poboljšana, kao i izlazna snaga motora. Ujedno se smanjuje emisija štetnih gasova.

    5-stepeni ručni menjač koji je ugrađen u i10 druge generacije ima kratak hod za što bolju efikasnost, brzu reakciju u vožnji i veću ekonomičnost potrošnje goriva na otvorenom putu.

    Umesto pregršt opravdanja koja ćete pronaći, uverite se kako je dizajnerski tim kompanije Hyundai opremio i10 druge generacije koristeći bezbroj dovitljivosti. Na primer, spušten pod automobila, za što lakši  utovar prtljaga, peta vrata automobila koja su u visini vaše glave, što omogućuje da stojite uspravno sa punim rukama  tereta.

    Unutrašnjost,  police, pregrade, fioke, kuke za kačenje torbi i kesa, da bi sve ostalo uredno i na svom mestu, dok hromirani elementi upotpunjuju jedinstven imidž ovog malog-velikog modela.   

   •  
   •  
   •  
 •